Kommende koncerter i 2020.

Hedekoret kan i 2020 fejre 50 års jubilæum.

Det fejrer vi med ikke mindre end 3 koncerter, hvor vi kommer hele vejen rundt om den store spændvidde i korets formåen. Der vil være både en klassisk koncert, en mere rytmisk præget koncert, og en ægte julekoncert. Desværre kom Covid-19 i vejen, så vi starter med vores 50-års jubilæums julekoncert i Gullestrup Kirke, mandag d. 7. december 2020. Følg med her på siden, hvor vi slår op, så snart der er nyt. Eller følg os på vores Facebookside.


AFLYSNING:
På grund af situationen med Corona-virus er koncerten i Herning Valgmenighedskirke den 22. marts 2020 aflyst indtil videre. Vi håber at kunne gennemføre den på et senere tidspunkt. Tak for jeres forståelse for situationen.

Fredag d. 15. maj 2020 Kl. 17: Vi skulle have deltaget i Herning Musikskoles Sommerkoncert. Desværre er den blevet aflyst på grund af Covid-19 situationen.


Lørdag d. 3. oktober: 2. del af jubilæums koncertrækken, som bliver det helt store arrangement på Herning Gymnasium. Desværre er den blevet aflyst på grund af Covid-19 situationen.


Tidligere afholdte arrangementer:

26. November 2019: Minikoncert på Herning Gymnasium, privat arrangement


Så er forårets bedste korkoncert vel overstået, med et begejstret publikum på vej til en god sommer. Så er det Hernings tur …


 

Der var stuvende fuldt hus …

forleden i Sunds Kirke – og et begejstret publikum.
På torsdag i Festsalen i Huset No7 har du muligheden;
brug den … det bliver en »knald-hamrende god oplevelse!«
Selv om der er højt til loftet i Sunds Kirke så løftede taget sig næsten da Hedekoret for fuld udblæsning sang nummeret »Take Me to Church« og publikums begejstring ville ingen ende tage.
Det fik en af tenorerne til at udbryde:
»Hold da op – man føler sig jo næsten som en rock-star!«

Kom og oplev det på torsdag – der er fri entré … og indgang ved cafeen inde i gården.Du kan få mere at vide ved at læse vores <Velkomstbrochure>


Gæstesolist …

Fra julekoncerterne 2017: Christine Flodgaard Høgsbro på tværfløjte