Kommende koncerter i 2021/2022.

Efteråret 2021

Hedekoret, som i 2020 kunne have fejret 50-års jubilæum, er kendt for sine stemningfyldte og velklingende julekoncerter, som viser det store spænd i korets formåen. I år går den musikalske julerejse fra nyklassikeren Hvad er det der gør jul til noget særligt, over traditionelle julesalmer som f.eks. Dejlig er Jorden, den amerikanske Winter Wonderland til den elskede Til julebal i Nisseland i korleder Mette Flodgaards festlige arrangement. 
Man er sikker på at julestemningen har indfundet sig, når man går hjem fra denne helt specielle koncertoplevelse.

Mandag d. 6. december 2021 kl. 19.30 koncert, for 24. gang i træk, i Gullestrup Kirke
Mandag d. 13. december 2021 kl. 19.30
koncert i Snejbjerg Kirke


Foråret 2022
Lørdag d. 22. januar 2022 kl. 15.00 Herning Musikskoles 50 års jubilæumskoncert

Tidligere afholdte arrangementer:

Hedekoret kunne i 2020 fejre 50 års jubilæum.

Planen var at fejre dette med 3 koncerter, hvor vi skulle hele vejen rundt om den store spændvidde i korets formåen. Der skulle være både en klassisk koncert, en mere rytmisk præget koncert, og en ægte julekoncert. Desværre kom Covid-19 i vejen, så vi startede med vores 50-års jubilæums julekoncert i Gullestrup Kirke, som forløb helt fantastisk, hvilket også fremgår af den anmeldelse vi fik fra publikum, se det her.

Da Coronapandemien har varet så længe, har vi nu valgt at aflyse resten af fejringen, og istedet kaste os over andre koncerter og aktiviteter. Følg med her på siden, og på vores Facebook side.

26. November 2019: Minikoncert på Herning Gymnasium, privat arrangement


Så er forårets bedste korkoncert vel overstået, med et begejstret publikum på vej til en god sommer. Så er det Hernings tur …


 

Der var stuvende fuldt hus …

forleden i Sunds Kirke – og et begejstret publikum.
På torsdag i Festsalen i Huset No7 har du muligheden;
brug den … det bliver en »knald-hamrende god oplevelse!«
Selv om der er højt til loftet i Sunds Kirke så løftede taget sig næsten da Hedekoret for fuld udblæsning sang nummeret »Take Me to Church« og publikums begejstring ville ingen ende tage.
Det fik en af tenorerne til at udbryde:
»Hold da op – man føler sig jo næsten som en rock-star!«

Kom og oplev det på torsdag – der er fri entré … og indgang ved cafeen inde i gården.Du kan få mere at vide ved at læse vores <Velkomstbrochure>


Gæstesolist …

Fra julekoncerterne 2017: Christine Flodgaard Høgsbro på tværfløjte