Kommende koncerter i 2022.

Mandag d. 5. December 2022 – Julekoncert, Gullestrup kirke

Onsdag d. 7. December 2022 – Julekoncert, Baunekirken

 

Tidligere afholdte arrangementer:

Efter en spændende og udfordrende ”minikoncert” ved Herning Musikskoles flotte jubilæumskoncert d. 23. april 2022, arbejder koret nu målrettet frem mod de næste to koncerter i denne sæson.

Mandag d. 23. maj kl. 19.30 afholder vi vores forårskoncert i Musikskolens foyer. Mandag d. 30. maj kl. 19.30, er vi inviteret til at synge foråret ind i Snejbjerg Kirke.

Koncerterne bliver en rejse i både tid, geografi og stilarter. Klassisk dansk rock præsenteres med numre af bl.a. Tøsedrengene og Danseorkestret, ligesom koret fra udlandet har hentet sange af bl.a. Pink Floyd, Rag’n’Bone Man og Pompei. Højskolesangbogen er repræsenteret med tre sange, herunder Albertes nyklassiker Lyse nætter.
Som noget nyt glæder Hedekoret sig til at præsentere en solist, Julie Stahl Hansen, som optræder sammen med koret og alene akkompagneret af korets pianist, Rasmus Stenberg. Julie har medvirket i flere af MCHs egenproduktioner samt musicals i Kolding og på Vilhelmsborg.

26. November 2019: Minikoncert på Herning Gymnasium, privat arrangement


Så er forårets bedste korkoncert vel overstået, med et begejstret publikum på vej til en god sommer. Så er det Hernings tur …


 

Der var stuvende fuldt hus …

forleden i Sunds Kirke – og et begejstret publikum.
På torsdag i Festsalen i Huset No7 har du muligheden;
brug den … det bliver en »knald-hamrende god oplevelse!«
Selv om der er højt til loftet i Sunds Kirke så løftede taget sig næsten da Hedekoret for fuld udblæsning sang nummeret »Take Me to Church« og publikums begejstring ville ingen ende tage.
Det fik en af tenorerne til at udbryde:
»Hold da op – man føler sig jo næsten som en rock-star!«

Kom og oplev det på torsdag – der er fri entré … og indgang ved cafeen inde i gården.Du kan få mere at vide ved at læse vores <Velkomstbrochure>


Gæstesolist …

Fra julekoncerterne 2017: Christine Flodgaard Høgsbro på tværfløjte