Næste koncert:

Forårskoncert d. 27. maj kl. 19:30 på Herning Bibliotek

 

Tidligere afholdte arrangementer:

Påskekoncert d. 19. marts kl. 19:30 i Sunds Kirke.

Årets første koncert blev en succes! Der var en fornøjelse for koret at give forårs- og påskekoncert den 19. marts i Sunds Kirke. Kirkerummet var propfyldt med ekstra stole sat ind for at få plads til alle tilhørerne. Koret var særdeles velsyngende med god hjælp af god akustik og medlevende tilhørere, som kvitterede med varme klapsalver efter hver sang.
Normalt vil en påskekoncert komme lidt på tværs af korets årsrytme, men en ekstra øvelørdag og to ekstra øveaftner gjorde det muligt for koret at være velforberedt.
Resten af foråret skal koret indøve sange til vores forårskoncert den 27. maj på Herning Bibliotek. Det er første gang koret giver koncert på dette sted, så forhåbentlig betyder det, at et nyt publikum får mulighed for at opleve os.

 

Mandag d. 4. December 2023 – Julekoncert, Gullestrup kirke

Efter koret i januar fik at vide, at Musikskolen pga. besparelser måtte afbryde samarbejdet, har bestyrelsen været i en lang(som) proces for at finde frem til, hvordan vi skulle tackle den nye situation.

Vi bestemte, at vores pejlemærker skulle være:

• Hedekoret fortsætter
• Mette er korleder
• Øveaftenerne og koncerter foregår som udgangspunkt som tidligere
• Det nuværende kontingent skal som udgangspunkt fastholdes

Vi stod med to overordnede scenarier:

Enten skulle vi søge ind under en anden organisation, eller også skulle vi fortsætte som en fuldstændig selvstændig forening.
Efter en række møder med bl.a. musikskolen, Huset No.7 og FOF blev konklusionen på forløbet, at Hedekoret fortsætter som en forening.
I forhold til pejlemærkerne er vi kommet i mål. ”Hverdagen” i koret vil være uforandret.

Mandag d. 22. Maj 2023 – Forårskoncert på Musikskolen

Mandag d. 5. December 2022 – Julekoncert, Gullestrup kirke

Onsdag d. 7. December 2022 – Julekoncert, Baunekirken

Efter en spændende og udfordrende ”minikoncert” ved Herning Musikskoles flotte jubilæumskoncert d. 23. april 2022, arbejder koret nu målrettet frem mod de næste to koncerter i denne sæson.

Mandag d. 23. maj kl. 19.30 afholder vi vores forårskoncert i Musikskolens foyer. Mandag d. 30. maj kl. 19.30, er vi inviteret til at synge foråret ind i Snejbjerg Kirke.

Koncerterne bliver en rejse i både tid, geografi og stilarter. Klassisk dansk rock præsenteres med numre af bl.a. Tøsedrengene og Danseorkestret, ligesom koret fra udlandet har hentet sange af bl.a. Pink Floyd, Rag’n’Bone Man og Pompei. Højskolesangbogen er repræsenteret med tre sange, herunder Albertes nyklassiker Lyse nætter.
Som noget nyt glæder Hedekoret sig til at præsentere en solist, Julie Stahl Hansen, som optræder sammen med koret og alene akkompagneret af korets pianist, Rasmus Stenberg. Julie har medvirket i flere af MCHs egenproduktioner samt musicals i Kolding og på Vilhelmsborg.

26. November 2019: Minikoncert på Herning Gymnasium, privat arrangement


Så er forårets bedste korkoncert vel overstået, med et begejstret publikum på vej til en god sommer. Så er det Hernings tur …


 

Der var stuvende fuldt hus …

forleden i Sunds Kirke – og et begejstret publikum.
På torsdag i Festsalen i Huset No7 har du muligheden;
brug den … det bliver en »knald-hamrende god oplevelse!«
Selv om der er højt til loftet i Sunds Kirke så løftede taget sig næsten da Hedekoret for fuld udblæsning sang nummeret »Take Me to Church« og publikums begejstring ville ingen ende tage.
Det fik en af tenorerne til at udbryde:
»Hold da op – man føler sig jo næsten som en rock-star!«

Kom og oplev det på torsdag – der er fri entré … og indgang ved cafeen inde i gården.Du kan få mere at vide ved at læse vores <Velkomstbrochure>


Gæstesolist …

Fra julekoncerterne 2017: Christine Flodgaard Høgsbro på tværfløjte